Услугата по ремонт на компютри, лаптопи и офис техника минава по следните етапи:

Компютърен сервиз

1. Диагностика на проблема – ние ви информираме за резултата от диагностиката и възможностите за ремонт, както и за цената за работа и материали, след което вие потвърждавате, или отхвърляте предложените поправка и ремонт.
В случаите, когато е направена диагностика и сте отказали ремонта се заплаща само диагностиката, като нейната цена може да видите в ценовата листа.
Ако ремонта е потвърден диагностиката става безплатна и влиза в цената на ремонта.

2. Ремонт на компютъра, лаптопа и/или офис техниката – ремонта се извършва прецизно от дългогодишни специалисти с професионална техника и пособия.

3. Тестване за работоспособност на техниката няколко часа, а при необходимост и цяло денонощие.

4. Издаване на техниката.

Поръчки за посещение се приемат по телефона, на e-mail, или във формата за контакти на нашият сайт. Ние ще се свържем с вас за уточняване на проблема, а също за да определим точен час за посещение на посочения от вас адрес. Цената за посещение на адрес във Варна или региона може да видите в ценовата листа. Материали като електронни платки, компютърни части и други се заплащат отделно при необходимост от подмяна.
На повикване се извършва сервиз и ремонт на настолни компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на операционни системи Windows XP / 7 / 8, драйвери, програми, игри, приложен софтуер, настройване на рутери, мрежи, периферни устройства, както и всякакви други софтуерни и програмни услуги.

Партньор: www.sasedite.com